aanhanger reparatie

UITSTEKENDE SERVICE MET BOVAG GARANTIE

De Aanhanger specialist: Verhuur, Verkoop, Reparatie en Onderhoud voor al uw Aanhangwagen benodigdheden!

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare aanhangwagen expert? Zoek niet verder! De Aanhanger Specialist verzorgt al meer dan 30 jaar de verhuur, verkoop, reparatie en onderhoud van alle soorten aanhangwagens. Wij zijn uw one-stop-shop voor alles wat met aanhangwagens te maken heeft! Wij werken met alle bekende merken zoals Hapert, Anssems, Henra, Saris en Hulco. Maar ook voor de minder bekende merken of zelfbouw aanhangers kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en onderdelen. Ons team van aanhangwagenspecialisten is toegewijd om u een uitstekende service te bieden.

Aanhanger Reparatie door de echte specialist!

Heeft u schade of een defect aan uw aanhanger, trailer of caravan? Maak dan snel een afspraak met de Aanhanger Specialist. Naast de verhuur en verkoop van alle merken aanhangers zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie. Wij hebben hiervoor alle kennis en ervaring in huis. Zo zijn hebben wij een moderne werkplaats met alle benodigde faciliteiten om uw aanhanger te repareren. Daarbij hebben onze monteurs veel ervaring met alle merken aanhangers en hebben wij een grote voorraad met onderdelen. Hierdoor is vaak de aanhanger reparatie dezelfde dag nog klaar. Wij werken snel en efficiënt, zodat u zo snel mogelijk weer op weg kunt!

“Wanneer je kiest voor een aanhanger van De Aanhanger Specialist dan kies je voor kwaliteit, geweldige service en een leuke prijs”

Jan Hendriks  • Aanhanger Specialist